Opdrachtgevers

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers

Jachttrans voert het transporteren voor uiteenlopende opdrachtgevers uit. Er zijn verschillende voorbeelden waar de transport uit kan bestaan. Bijvoorbeeld van locatie naar locatie, van de autodealer naar uw locatie. Wij werken ook in opdracht van alarmcentrales en voor de auto ambulance en kunnen expediteuren eveneens gebruik maken van onze transportservice om auto’s naar het buitenland te laten vervoeren.

Garagebedrijven behoren uiteraard tot de opdrachtgevers van Jachttrans en zijn wij ook andere bedrijven graag van dienst.

Een voertuig vervoeren wordt op uiterst professionele wijze uitgevoerd. Het proces van het vervoeren van onze diensten is stap voor stap te volgen. Zo blijft u op de hoogte en kunt u zich ervan verzekeren dat uw auto bij ons in goede handen is.

De voordelen van vervoer door Jachttrans

Transport voor particulieren

Het is ook mogelijk om als particulier ons in te schakelen. Als u uw auto wilt laten importeren hebben wij de mogelijk om de opdracht uit te voeren. Zo zijn er allerlei situaties denkbaar, waarin een particulier een beroep kan doen op de service van vervoer voor particulieren. Ook hierbij maken wij gebruik van een CMR, zodat u alles goed kan volgen.

Uw transport ook geregeld door Jachttrans?

Uw bijzonder transport wordt door Jachttrans met veel zorg uitgevoerd. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden