Over ons

Alles over Jachttrans transportservice

Onze transportservice voor het vervoeren van auto’s heeft ten aanzien een hoge kwaliteit in het vaandel staan. De kwaliteit die wij bieden voor het autotransport van het begin tot eind, het komt in alle opzichten voor. Bovendien stellen wij u en alle andere opdrachtgevers in de gelegenheid om dat wat wij uitvoeren, namelijk het vervoer van uw auto, op de voet te volgen. Elk deel van het proces bij het transporteren van auto’s is stap voor stap inzichtelijk. Daar ligt een deel van onze kracht, want wij werken verder ook op basis van de CMR condities.

Wij bieden ook andere soorten transport aan zoals:

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om opslagruimtes te huren voor al uw opslag.

In tal van situaties is opslagruimte huren de oplossing bij uitstek:

Naast deze voorbeelden zijn er zoveel situaties denkbaar waarin een tijdelijke opslagruimte te huur van pas kan komen. Onze opslagplaatsen zijn ook zeer geschikt indien u op zoek bent naar een stalling voor uw motor, uw auto, uw boot of andere waardevolle bezittingen. Ongeacht voor wat of voor hoeveel spullen u opslagruimte te huur zoekt, u kunt vrijwel altijd bij ons terecht.

Wij werken met ervaren vakmensen die bij elke handeling binnen onze transportservice uw auto altijd op de eerste plaats hebben staan. Uw auto wordt veilig en verzekerd vervoerd. Voor prijsopgaves kunt u ons altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen voor verdere uitleg.

Uw transport ook geregeld door Jachttrans?

Uw bijzonder transport wordt door Jachttrans met veel zorg uitgevoerd. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden