Transport

Uw voertuig veilig vervoerd

Autotransport is een noemer, die zeker niet alleen geldt om nieuwe auto’s van de fabriek naar de plaatselijke dealers te vervoeren. Daar wij wekelijks meerdere transporten verzorgen vanuit Nederland naar Spanje en terug, zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op het over en weer transporteren van auto’s, luxe sportwagens, terreinwagens, gezinswagens en motoren. Een van de redenen hiervoor is het feit dat meer en meer mensen besluiten om hun trouwe vriend, de auto, mee te nemen als ze voor een langere tijd naar het buitenland gaan, maar liever niet urenlang wensen te rijden; ze nemen het vliegtuig naar hun bestemming en wij zorgen dat hun auto ter plaatse wordt afgeleverd.

In sommige van deze gevallen biedt het huren van een wagen een optie, maar indien uw vakantie iets langer duurt kan het overbrengen van uw eigen auto voordeliger worden en u bent onderweg met uw eigen vertrouwde materiaal. Voor mensen die in het zuiden willen overwinteren bieden wij zeker de ideale optie. U kunt uw goederen die u op bestemming wil gebruiken in de auto leggen, zolang de bestuurdersstoel maar bereikbaar is voor onze chauffeur kunt u naar eigen inzicht de auto laden. Let wel op dat u zich aan de geldende douane regelgeving houdt omtrent alcohol, tabak en andere aan beperkingen onderhevige goederen.

Uiteraard verzorgen wij ook het transport van motorfietsen en zware motoren, de temperaturen in het warme zuiden bieden haast in ieder seizoen de gelegenheid om te genieten van een uitstapje met de motor.

Het transport van uw auto is onze zorg!

Onze tip:

Indien lange afstanden rijden van en naar uw vakantieoord of uw winterbestemming een zware opdracht blijkt te zijn, neem dan met een gerust hart het vliegtuig naar uw eindbestemming; wij zorgen dat uw auto met de beste zorg ter plaatse wordt afgeleverd en weer terug.

Verhuizingen

Wij verhuizen uw inboedel, geheel of volledig, met zorg en specialisme van en naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en alle aan onze route liggende locaties.

Wij geven u graag enige tips mee indien u voor een verhuizing staat:

Stukgoederen

Ons wagenpark is ook uitgerust om het transport van stukgoederen of goederentransport voor u te verzorgen. Of het nu gaat om het vervoer van pakketten, pallets of om volle wagenladingen; wij transporteren uw zending over geheel Europa. Voor de zendingen die op onze drukst gereden routes dienen te worden opgehaald, kan dat dus ook voor een kleiner volume. Wij komen met ons stukgoederentransport wekelijks meerdere malen langs locaties door geheel Europa.

Caravan transport

Caravans blijven voor velen het ideale middel om met volle teugen van een welverdiende vakantie te genieten.

Zorgeloos kamperen, weg van alle stress en de dagelijkse beslommeringen in een totaal andere omgeving met als hoofdthema rust. Hier hebben wij voor u de sleutel naar nieuwe uitdagingen, ongeacht de afmetingen van uw caravan, wij halen deze op bij de huidige staanplaats en nemen deze op transport naar het nieuwe vakantieoord van uw keuze over geheel Europa.

Ook als u geen behoefte heeft om de lange reis vanuit Noord-Europa naar Spanje/Portugal te maken, kunnen wij zorgen dat uw caravan op de camping geleverd kan worden. Dit zodat u zonder stress kan genieten van de reis naar uw vakantiebestemming. Het transport terug naar huis kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Speciaal transport

Verscheidene vrachtwagencombinaties uit de vloot van Jachttrans zijn ook uitermate geschikt voor uw speciale transporten. Met onze kennis van zaken kunnen wij speciale transporten of uitzonderlijk vervoer naar elke bestemming in Europa regelen. Onder de noemer speciaal en exceptioneel transport of uitzonderlijk vervoer, is bedoeld het vervoer van goederen over de openbare weg dat qua afmetingen in lengte, breedte, hoogte of totaal volume buiten de normen van de wettelijke verkeersvoorschriften valt.

Boten kunnen vaak ook gigantisch zijn in hun afmetingen; daarom valt boottransport zeer regelmatig onder de noemer speciaal transport.

Niet elk transportbedrijf kan en mag zomaar dit soort transporten verzorgen. Jachttrans beschikt over vergunningen die nodig zijn om dit soort speciale transporten te realiseren. Indien blijkt dat er extra vergunningen nodig zijn voor bepaalde transporten regelen wij dit voor u. Wij staan u graag te woord in een oriënterend gesprek om de mogelijkheden van uw transport te bespreken.

Uw transport ook geregeld door Jachttrans?

Uw bijzonder transport wordt door Jachttrans met veel zorg uitgevoerd. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden