Autotransport naar Duitsland

Nieuws

Smeerolie en Vetten

Smeermiddelen zijn essentieel voor het goed functioneren van uw machines en apparatuur. Ze zorgen voor een optimale smering, bescherming en levensduur van uw onderdelen. Bij Kaan handelsonderneming vindt u een breed assortiment aan smeermiddelen voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar voedselveilige of industriële smeermiddelen, wij hebben het juiste product voor u.

Wij zijn een officiële distributeur van twee gerenommeerde merken: Texaco en Petro Canada. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ze bieden smeermiddelen die voldoen aan de strengste eisen van de fabrikanten en de milieuwetgeving.

Texaco Smeermiddelen

Texaco Smeermiddelen zijn de ideale oplossing voor uw zware bedrijfsvoertuigen en industriële machines. Texaco Smeermiddelen bieden oliën voor motoren, transmissies, tandwielen en pompen die voldoen aan de strenge eisen van de fabrikanten en de milieuwetgeving. Texaco Smeermiddelen helpen u om brandstof te besparen en de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Zo draagt u bij aan een beter milieu en een lagere brandstofrekening.

Met Texaco Smeermiddelen verlengt u de levensduur van uw voertuigen en machines en verlaagt u de onderhoudskosten. Dat is toch mooi meegenomen? Texaco Smeermiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten die geschikt zijn voor uw industriële apparatuur.

Petro Canada Voedselveilige Smeermiddelen

Petro Canada Smeermiddelen zijn de beste keuze voor uw voedselveilige toepassingen. Petro Canada biedt een volledig assortiment PURITY FG smeermiddelen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en eenvoudig ingepast kunnen worden in HACCP en GMP voorschriften. De PURITY FG smeermiddelen zijn NSF H1 geregistreerd, wat betekent dat ze geschikt zijn voor incidenteel contact met voedsel. Bovendien zijn deze producten Kosher Pareve gecertificeerd, waardoor ze geschikt zijn voor alle religieuze voorschriften.

De PURITY FG smeermiddelen bestaan uit een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie die verkregen wordt door het gepatenteerde HT Purity Proces van Petro Canada. Deze basisolie zorgt voor een uitstekende smering, bescherming en levensduur van uw machines en apparatuur. Daarnaast bevatten de PURITY FG smeermiddelen speciaal geselecteerde additieven die de prestaties nog verder verbeteren.

Kaan handelsonderneming: uw partner voor al uw smeer vraagstukken.

Of u nu op zoek bent naar voedselveilige smeervetten, oliën of speciale producten zoals kettingoliën, compressoroliën of tandwielkastoliën, bij Kaan handelsonderneming vindt u altijd het juiste product voor uw toepassing.

Bij Kaan handelsonderneming kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare levering in heel Zuidwest-Nederland: Hieronder rekenen we de hele provincie Zeeland, Brabant tot aan Roosendaal en de provincie Zuid-Holland tot aan Goeree-Overflakkee.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met de beste smeermiddelen van Texaco of Petro Canada. Wij adviseren u graag over de juiste product keuze en helpen u graag met uw bestelling.

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Copyright 2024 Jachttrans | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.